Quickbook nu

Lej Et Lig Biludlejning har siden 1995 været Danmarks Billigste Biludlejer, dette understreger vi med vores Prisgaranti. Hvis du imod forventning får et skriftligt tilbud som er billigere end vores, matcher vi det, plus vi giver yderligere 10% rabat.

Lej Et Lig har haft de samme priser i over 12 år. Grundet forhøjet omkostninger, har vi dog været nødsaget til at indføre en lille stigning på spidsbelastede dage. Hvis man vil nyde de samme gode priser som i 00’erne skal man vælge en dag udenfor spidsbelastning. Se mere her

Vil du leje en varevogn, skal du være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst 1 år.

Lej Et Lig er et lavpriskoncept, som er skåret helt ind til benet, og elektronisk tilbagebetaling koster penge til betalings-gateway, netbank og administration. I stedet for at skjule udgiften bag en højere lejepris har vi gjort det til et tilvalg, du betaler for. De 25,- går til vores omkostninger. Til gengæld er det gratis at kigge forbi og få dit depositum retur kontant.

Du skal lægge et depositum på 1.500,- uanset biltype og lejeperiode.

For at holde vores priser helt i bund er det nødvendigt, at vi ikke bliver belastet af uforudsete udgifter som f.eks. P-bøder og forsikringsskader. Den risiko minimerer vi ved at holde fast i depositummet i op til fire bankdage efter pengene er trukket fra din konto, så vi har tid til at undersøge bilen og evt. afregninger, der kan dukke op.

Online-betaling sker via en sikker linje (128 bit SSL-krypteret), der overholder alle gældende regler for onlinebetaling og er certificeret af Fribetaling.dk og PBS. Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig ingen selvrisiko ved betalingssystemer, der benytter SSL-kryptering.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med kreditkort, er altid krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Beløbet for ordren trækkes umiddelbart efter betalingen er gennemført. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Disse regler er blevet til i et samarbejde mellem forbrugerombudsmanden og bankerne og er nu en del af lovgivningen - Lov om visse betalingsmidler (betalingsmiddelloven) §11.

For god ordens skyld skal det nævnes, at Lej Et Lig ikke under nogen form registrerer dine kort- eller kontooplysninger.

Nej, ikke for os. Mange biludlejere kræver det, men hos Lej Et Lig er det ikke et krav. Vi vil bare gerne hjælpe dig og alle andre med at få en billig lejebil.

Alle vores biler, selv de største af vores varevogne, kræver udelukkende almindeligt B-kørekort. Dog opfordrer vi vores kunder til at være ekstra opmærksomme, når de kører varevogne, da de naturligt nok er større end almindelige biler, og selv en lille parkeringsskade kan hurtigt løbe op.

Du kan betale med Dankort og kontant nede i butikkerne. På vores online bookingsystem kan du benytte alle danske kredit- og debitkort samt Mobile Pay.

Som udgangspunkt kan du ikke. Dog har vi til tider biler, der skal køres én vej, så ring til afdelingen, hvis du vil leje en ”one way” bil.

Kør så tosset du vil. Lejeprisen på varevogne inkluderer 200 km pr. dag, og 100 km pr. dag på personbiler. Ved udlandskørsel er der 100 km inkluderet pr. dag uanset biltype.

Vores lejevilkår

Her kan du se de almindelige lejevilkår hos Lej Et Lig.

HENT