Gode kasser gør livet lidt sjovere !

Lejebil
En god sikkerhed! Hos Lej Et Lig gør vi altid, hvad vi kan for at opretholde sikkerhed på en lejebil.

En god sikkerhed! Hos Lej Et Lig gør vi altid, hvad vi kan for at opretholde sikkerhed på en Lejebil. Vi tjekker ofte bremser, styretøj mv. på hver enkelt Lejebil og sørger for, at disse og dermed den enkelte Lejebil lever op til alle lovpligtige krav. Enhver Lejebil hos Lej Et Lig er i god stand og synet til udlejning. Der er serviceaftaler og autohjælp på alle som en Lejebil, så hvis skaden sker, kontaktes udlejer på tlf.: 70 25 45 25. Vores vagttelefon er åben til kl. 22.00. Læg venligst en besked på tlf. svareren og du vil blive kontaktet af en medarbejder hos Lej Et Lig, så vi kan finde ud af, hvad der skal ske med din Lejebil.
 

Læs også vores andre artikler om:


Billig biludlejning

Vi garanterer billig biludlejning hos Lej Et Lig. Der findes et hav af biludlejningsselskaber og rejsebureauer, som tilbyder billig biludlejning.
Læs mere

Gratisbilleje

Lej varevogn hos Lej Et Lig, hvis du skal ha' transporteret varerne hjem fra IKEA, flytte familien til Jylland eller optræde med bandet i Sverige.
Læs mere

Autoudlejning

Lej en bil i København på Amager eller i Århus hos Lej Et Lig. Vi tilbyder autoudlejning i København, på Amager og i Århus.
Læs mere

Biludlejning århus

Her på siden kan du danne dig et hurtigt og nemt overblik over vore modeller, priser og generel information for biludlejning Århus.
Læs mere

Lej et vrag

En god sikkerhed! Hos Lej Et Lig gør vi altid, hvad vi kan for at opretholde sikkerhed på en udlejningsbil.
Læs mere

Biludlejning valby

Vi garanterer billig bil udlejning hos Lej Et Lig. Der findes et hav af biludlejningsselskaber og rejsebureauer, som tilbyder billig bil udlejning.
Læs mere