Sikkerhed

En god sikkerhed! Vores prioritet!

En god sikkerhed - vores prioritet!

Det er ikke nogen hemmelighed at Lej Et Lig"s biler er af ældre årgang, men vi lever ikke af at din udlejningsbil går ned på motorvejen, vi lever af tilfredse kunder! 92% af vores kunder har i en undersøgelse svaret, at de vil bruge os igen, og at de vil anbefale os til venner og familie.

Det er vi både glade for og stolte af. Vi gør altid, hvad vi kan for at holde bilerne sikre. Hver morgen bliver bilerne tjekket for olie, vand mm. Mindst hver tredje måned får alle bilerne et service / sikkerhedstjek, hvor vi bl.a. tjekker bremser, styretøj og lygter. Vi gør alt havd vi kan for at bilerne lever op til lovens krav.

Da det ikke er os, der kører i dem til hverdag sætter vi stor pris på kundernes feedback. Hvis du bemærker, at der er noget, der skal følges op på må du endelig give os besked med det samme. Alle vores biler er i god stand og synet til udlejning.

Der er serviceaftaler og autohjælp på alle biler, så ved nedbrud eller skader, kontaktes udlejer på tlf.: 70 25 45 25. Vores vagttelefon er åben til kl. 22.00. Læg venligst en besked på telefonsvareren, og du vil blive kontaktet omgående.